Zodra je de fijne charcuterie van De Beauvoorder proeft, weet je meteen dat je te maken hebt met echt meesterschap. Onze charcuterie-traditie werd dan ook generatie na generatie zorgvuldig doorgegeven. Onze kracht? Die schuilt in versheid, kwaliteit, maar vooral heel veel passie. Verwacht je bij De Beauvoorder aan een uniek assortiment van verfijnde charcuterie-producten. Om honger, maar vooral veel zin in te krijgen!
Het begon allemaal tijdens de Eerste Wereldoorlog. Michel Van den Borre besluit om slager te worden en trekt naar Brussel om daar het métier te leren. Na de oorlog start hij samen met zijn echtgenote een eigen slagerij in Oudenaarde. En dat het een echte familiezaak was, werd naarmate de tijd verstreek erg duidelijk. De kinderen draaiden namelijk met veel plezier mee in de zaak. Oudste zoon André treedt in de voetsporen van zijn vader en gaat in de leer bij Paul Vanden Boeynants in Brussel. De familiezaken staan niet stil: André helpt een tijdje mee in de onderneming van zijn oom: Oveco (Oudenaardse Vlees Coöperatie), maar start op 15 augustus 1962 zijn eigen zaak: Karnex. In het begin lag de focus op conserven voor West-Berlijnse Duitsers, maar al snel werden er ook Cobourgs, gekookte hammen, en salami’s geproduceerd.
In 1985 volgt er een golf van vernieuwing wanneer Michel Jr. mee in de zaak stapt. Er worden doorheen de jaren verschillende familiebedrijven overgenomen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in de productie van kwalitatieve vleeswaren. Door hun krachten, kwaliteiten, en specialiteiten te bundelen, wordt de horizon verruimd in het charcuterielandschap. Als laatste in het rijtje werden de authentieke patés van De Beauvoorder deel van de familie. Vandaag kijkt onze generatie met ambitie vooruit. Met meer producten, ervaring en expertise aan boord schrijven we volop aan het mooie toekomstverhaal van De Beauvoorder. Als onderdeel van de groep Tradelio wil De Beauvoorder de betere charcuterie meer toegankelijk maken voor iedereen, op elk moment; dat is onze missie.
Wij willen dat jij kan blijven genieten van de authentieke, karaktervolle smaak van onze charcuterie. En wist je dat genieten van ambachtelijk kwaliteitsvlees niet alleen goed is voor je smaakpapillen? Vlees is namelijk een belangrijke bron van eiwitten, vitamines, ijzer en zink. En laat je net al deze elementen nodig hebben voor een goede werking van je lichaam. Voel je dus niet schuldig wanneer je van onze charcuterie smult, want ’t is lekker én gezond.