Authentieke smaak &
écht vakmanschap
< Terug
txt
txt

Vacature: Productieplanner Veurne


Tradelio is een familiale groep bedrijven in de vleeswarenindustrie met hoofdzetel in Oudenaarde en productiesites in Oudenaarde, Veurne en een slicing- en verpakkingsbedrijf in La Roche-en-Ardenne.

Wij produceren kwalitatieve fijne vleeswaren met respect voor ambachtelijke traditie, zowel onder ons eigen merk De Beauvoorder als onder private label. 

Omwille van interne doorgroei opportuniteiten zijn we opnieuw op zoek naar een productieplanner voor onze site in Veurne. 

 

Taakomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning van charcuterieproducten. Hierbij hou je rekening met de capaciteit, de verwachte/bestelde volumes en de maximale houdbaarheid van de producten.

Indien nodig zorg je voor het bijsturen van de gemaakte planning bij eventuele extra bestellingen.

Je zorgt voor een optimale voorraad van grondstoffen en hulpstoffen voor de productie, dit in functie van de planning, beschikbaarheid, aankoopprijzen en levertermijnen. Hier help je ook bij het bewaken van de tracering van de grondstoffen en hulpgrondstoffen.

Je staat in voor de opvolging van de voorraad van verpakkingen.

Daarnaast zorg je voor het administratieve beheer van de retourstromen van het leeggoed.

 

Profiel:

Je bent sterk in organiseren en plannen.

Je kan analytisch, gestructureerd en vooruitziend werken.

Je bent vlot Nederlands- en Franstalig.

Je hebt een goede kennis van Excel en andere MS office applicaties

 

 

Wij bieden een marktconform loonpakket afhankelijk van de opleiding en/of ervaring. Daarnaast bieden wij ook extra legale voordelen aan zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

 

Interesse in deze functie? Stuur je gegevens en CV door naar ann.goetry@tradelio.eu